Vi har udført opgaver for:


3M PRESTIGE 70 SOLFILM

I mere end 15 år, har vi hjulpet danske virksomheder med at opnå et bedre indeklima med solfilm.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M's brede sortiment af kvalitets vinduesfilm til alle bygninger.

Prestige-serien er 3M’s mest unikke og klare solfilm, der giver et betydeligt mere komfortabelt indeklima og bedre beskyttelse mod UV-stråler end tidligere. Samtidig er 3M Prestige 70 solfilm så klare, at de kan monteres uden at påvirke bygningens fremtoning eller genere udsynet.

IMPONERENDE TAL

3M Prestige 70 solfilm er en klar film, der monteres på ydersiden af bygningens vinduer. Prestige afviser hele 61 % af solvarmen, 97 % af solens infrarøde stråler, 21 % af genskin i computerskærme og beskytter samtidig medarbejdere og inventar mod hele 99,9 % af de farlige UV-stråler.

Tal er en ting - tilfredse kunder er en anden, og dem har vi mange af. Vi har udelukkende positive tilbagemeldinger på 3M Prestige 70.


Data på 3M Prestige 70:HVORDAN VIRKER SOLFILM ?

Solfilm er en tynd og dog teknisk avanceret polyesterfolie der primært monteres udvendigt på ruden. De mest anvendte typer af solfilm til private boliger er 3M´s Prestige serie. Solfilmen forbedrer rudens evne til at reducere varmeindfaldet og energien, som kommer fra solens stråler ind gennem vinduet og varmer huset op. Samtidig minimerer solfilmen infrarøde stråler fra solen, som giver den direkte strålevarme og opvarmer dermed heller ikke inventar, gulve og karme mm. i samme grad. Solfilmen beskytter ruden og da der er UV beskyttelse mellem lagene, mindskes falmning af gardiner, gulve og inventar.

Solfilm findes i forskellige typer og varianter, men til private boliger bruges ofte den stort set glasklare 3M Prestige 70 E, som ikke ses og ikke ændrer på lysindfaldet i boligen. Derudover, ændrer det heller ikke på boligens udseende ved montering af solfilm, da der ikke er metal i filmen, og derved ikke giver en spejleffekt.

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Certificeret montering af
3M Prestige solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende m