Vi har udført opgaver for:

FOLIE TIL LOGOER & TEKSTER

Ved brug af folie til udformning af logoer eller tekster er mulighederne stort set uendelige i forhold til farve og udformning. Jeres logo kan enten printes i de farver man ønsker eller man kan vælge en farve blandt et utal af de forskellige som findes. Logoer og tekster skæres ud på en plotter og vi kan derefter montere på alle glatte overflader, og sågar på både vægge og mange typer gulve.

Vi benytter primært produkter fra 3M, Avery og Arlon. Disse produkter er alle af høj kvalitet og leverer resultater som vi kan stå inde for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

FACADE DEKORATION & FOLIE PRINT

Vi tilbyder også komplette facade dekorationer og folie i fuldprint. Dette kan både være som kortvarende kampagne folie eller en permanent folie med laminat for ekstra holdbarhed.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en løsning, som passer til netop din virksomhed.VIGTIGE BUDSKABER !

Der er visse budskaber som er vigtige at kommunikere til vores kunder og medmennesker. Folie er en oplagt løsning, og kan som det ses på billedet her nedenfor, fåes som gulv stickers. Disse kan laves helt efter jeres ønske til udformning, farve og budskab.
Monteringen kan ske indvendig på både fliser, trægulv og trægulv, og sågar udenfor på forskellige belægninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder ? Så kontakt os endelig.

EN MILJØRIGTIG LØSNING

Genbrug og forny jeres eksisterende skiltning. Denne pylon på billedet nedenfor har fået det gamle folie afmonteret og derefter ny bundfolie samt logo monteret. Folien er en løsning som holder i mange år og en fornyelse som denne er både bedre for miljøet og meget billigere for kunden end at udskifte f.eks. hele pylonen i dette tilfælde men det samme gør sig ofte gældende med andre typer skilte.

Så hvis du både vil spare penge og tænke på miljøet - så giv os et kald på 7174 1909Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Andre folie løsninger

Det kan både være printet folie til afdækning af butiksvinduer, både som permanente løsninger eller til en kampagne. Derudover leveres forskellige løsninger til afmærkning af døre og skilte med folie monteret. Kontakt os for at høre om de mange muligheder.


Dekorationsfolie - kun fantasien sætter grænser

Vi har mulighed for at udforme en dekorationsfolie præcis efter jeres ønsker, om det er firma logo, tekster, dyr eller figurer. På billedet til venstre ses matteret folie med dyre motiver udskåret til Københavns Universitet, Institut for Klinisk Veterinærmedicin.

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.