Vi har udført opgaver for:


MATTERET FOLIE

Matteret folie bruges til at hindre indsyn men samtidig tillade stort set al dagslys at passere. Denne løsning ligner sandblæst glas og benyttes til erstatning herfor. Folien kan monteres på hele glasset eller kun delvis hvis dette ønskes således at man fortsat har noget udsyn i toppen af vinduet f.eks.

Vi benytter primært produkter fra 3M, Solar Screen og Ritrama. Disse produkter er alle af høj kvalitet og leverer resultater som vi kan stå inde for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

MONTERING AF MATTERET FOLIE

Vi tilbyder professionel montering af matteret folie på vinduer og glaspartier. Med over 15 års erfaring i professionel montering af matteret folie er du sikret en både flot og funktionel løsning. Med vores erfaring kan vi nemlig rådgive dig i forhold til den bedste løsning og vi leverer derfor udelukkende markedets bedste kvalitetsløsninger.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en løsning, som passer til netop dit hjem. Hvis du ønsker et overslag på en større eller mindre opgave så send os gerne en mail med mål og antal på dine glas her.
Udpluk af vores tilfredse kunder

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær