Vi har udført opgaver for:

SOLFILM TIL VILLA & LEJLIGHED

I mere end 15 år har vi hjulpet danskere med at opnå et bedre indeklima med solfilm til deres villa eller lejlighed.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets solfilm til både private villaer og lejligheder.
Vi tilbyder alt fra stort set glasklare solfilm til mørke spejlfilm. Solfilmen er et godt alternativ hvis du vil have solafskærmning, som ikke ses.
Det kan f.eks. være, hvis du ikke vil ændre på bygningens arkitektoniske stil eller udseende. Solfilmen kan ligeledes anvendes på steder, hvor anden solafskærmning kan være svær at montere.

En af vores mest populære solfilm er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af Uv-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af møbler, gulve og kunst.

MONTERING AF SOLFILM

Solfilm monteres direkte på vinduesglasset som en selvklæbende folie, inde eller ude. Solfilm, eller vinduesfilm som nogle kalder det, kan reducere den varme som kommer gennem vinduer med helt op til 90%. Solfilm er ikke en permanent løsning, den kan til hver en tid afmonteres hvis dette måtte ønskes. Men effekten af at have en korrekt solfilm monteret, vil man kunne nyde godt af 24/7, året rundt.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en effektiv løsning, som passer til netop jeres behov.


Data på udvendig solfilm:INDVENDIG ELLER UDVENDIG SOLFILM?

Der findes mange forskellige typer solfilm men de er delt op i henholdvis indvendige og udvendige typer. Vi vejleder jer til hvilken af de 2 typer som er den bedste løsning i netop dit tilfælde, dette afhænger nemlig både af glastype og andre forhold.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring film typer her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sit hjem køligere uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri
 

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til dine vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.


3M Prestige 70 ext

3M Prestige 70 ext er lige så klar som det glas den monteres på, så denne film er oplagt når man ikke ønsker at ændre på arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima i jeres hjem samtidig med at den beskytter jeres møbler m.m. imod falmning da den reducerer UV stråler med 99%. Læs mere her

Se et udsnit fra vores Instagram