Vi har udført opgaver for:


3M PRESTIGE 70 SOLFILM

I mere end 15 år, har vi hjulpet danske virksomheder med at opnå et bedre indeklima med solfilm.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M's brede sortiment af kvalitets vinduesfilm til alle bygninger.

Prestige-serien er 3M’s mest unikke og klare solfilm, der giver et betydeligt mere komfortabelt indeklima og bedre beskyttelse mod UV-stråler end tidligere. Samtidig er 3M Prestige 70 solfilm så klare, at de kan monteres uden at påvirke bygningens fremtoning eller genere udsynet.

IMPONERENDE TAL

3M Prestige 70 solfilm er en klar film, der monteres på ydersiden af bygningens vinduer. Prestige afviser hele 61 % af solvarmen, 97 % af solens infrarøde stråler, 21 % af genskin i computerskærme og beskytter samtidig medarbejdere og inventar mod hele 99,9 % af de farlige UV-stråler.

Tal er en ting - tilfredse kunder er en anden, og dem har vi mange af. Vi har udelukkende positive tilbagemeldinger på 3M Prestige 70.


Data på 3M Prestige 70:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Med 3M Prestige 70 solfilm monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan solfilm forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Certificeret montering af
3M Prestige solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.