Vi har udført opgaver for:Montering af spejlfilm

Hoved formålet med spejlfilm er normal vis, at nedsætte den varme som trænger igennem vinduerne. Hvis lokalet på en arbejdsplads bliver for varm nedsættes produktiviteten hos de ansatte væsentligt. Montering af spejlfilm er både en billigere løsning samt bedre for miljøet, sammenlignet med at køle lokalerne ned.

Spejlfilm til vinduer

Med en af vores spejlfilm til vinduer monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Spejlfilm afviser solenergi, og forhindrer et ulideligt varmt lokale. Samtidig undgår du blænding i eksempelvis computerskærme som kan give medarbejdere hovedpine.

Når temperaturen på arbejdspladsen stiger, falder de ansattes præstation. Vi kan afvise helt op til 90% af solenergien – dét er noget som kan mærkes !

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 13 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Denne solafskærmningsløsning vil give din virksomhed den effektive varmereduktion samt andre fordele, i mange år.

Spejlfilm løser disse udfordringer:

Forbedrer indeklima og medarbejder effektivitet
Reducerer energiudgifter, bl.a. på aircondition/køling
Reducerer effektivt varmeindfaldet
Reducerer de kraftige blændende stråler fra solen
Reducerer falmning af produkter/inventar

Flere fordele ved spejlfilm:

Garanti på op til 15 år, indvendig monteret, og 10 år udvendig monteret
Lang holdbarhed
Fuldstændig vedligeholdelsesfri
Sikrer dig mod indkig udefra
Sikrer fortsat uhindret udsyn og udsigt gennem vinduerne

Undgå indsyn

Spejlfilm er den mest effektive løsning til at hindre indsyn men samtidig have uforstyrret udsyn gennem glasset. Du skal dog være opmærksom på at denne effekt virker på baggrund af lysforskellen og derfor skal der være mere lys udenfor end indenfor, typisk i dagstimerne.


Her er nogle af vores tidligere løsninger med spejlfilm:

//]]>