Vi har udført opgaver for:


SPEJLFILM TIL VINDUER

I mere end 15 år, har vi hjulpet danske virksomheder med at opnå et bedre indeklima med solfilm.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M's brede sortiment af kvalitets vinduesfilm til alle bygninger.

Med en af vores spejlfilm til vinduer monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Spejlfilm afviser solenergi, og forhindrer et ulideligt varmt lokale. Samtidig undgår du blænding i eksempelvis computerskærme som kan give medarbejdere hovedpine.

MONTERING AF SPEJLFILM

Hoved formålet med spejlfilm er normal vis, at nedsætte den varme som trænger igennem vinduerne. Hvis lokalet på en arbejdsplads bliver for varm nedsættes produktiviteten hos de ansatte væsentligt. Montering af spejlfilm er både en billigere løsning samt bedre for miljøet, sammenlignet med at køle lokalerne ned.

Når temperaturen på arbejdspladsen stiger, falder de ansattes præstation. Vi kan afvise helt op til 90% af solenergien – dét er noget som kan mærkes !


Data på udvendig spejlfilm:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Med spejlfilm monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan spejlfilm forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.UNDGÅ INDSYN

Spejlfilm er den mest effektive løsning til at hindre indsyn men samtidig have uforstyrret udsyn gennem glasset. Du skal dog være opmærksom på at denne effekt virker på baggrund af lysforskellen og derfor skal der være mere lys udenfor end indenfor, typisk i dagstimerne.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Certificeret montering af
spejlfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til dine vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.