Vi har udført opgaver for:


DEKORATIONSFOLIE TIL GLAS

Til glasvægge anvender vi ofte matteret folie som afskærmning, da denne type folie stadig tillader et højt lysindfald på helt op til 90%, og derved går man ikke på kompromis med belysningskravene til et kontormiljø.
Dekorationsfolie kan også leveres i individuelle farver og designs med udskæringer såsom logo, prikker eller striber, hvor det kun er fantasien, der sætter begrænsningerne.

Tag eventuelt et kig på vores Instagram for at samle lidt inspiration eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

HVORFOR VÆLGE OS

SUNSHIELD har over 15 års erfaring med dekorationsfolie og vi kan derfor være behjælpelig med gode ideer og inspiration til den helt rigtige løsning. Vi tilbyder professionel montering af dekorationsfolie til vinduer, glaspartier og glasvægge. Med vores store erfaring kan vi rådgive dig i forhold til den mest optimale løsning og vi leverer derfor udelukkende markedets bedste kvalitetsløsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en løsning, som passer til netop din virksomhed. Ved større opgaver kommer vi meget gerne ud og laver en opmåling samt rådgiver omkring vores produkter.LOVGIVNING: MARKERING AF GLAS

Vi benytter os i større grad af glas til vores arbejdspladser og derfor er der i Bygningsreglementet beskrevet hvordan glasvægge og døre skal markeres for at at der ikke opstår risiko for personskader på grund af kollision med glasset.
Bygningsreglementet kræver at glaspartier og glasdøre afmærkes eller afskærmes. Afmærkningen bør placeres og udformes således, at den er iøjefaldende og tydelig for alle, herunder personer med synshandicap.

Læs mere om alle detaljerne vedrørende markering af glas i Bygningsreglementet her

UNDGÅ ULYKKER

Ved at montere folie på glas, både glasvægge og glasdøre undgår man i højere grad ulykker hvor gæster eller ansatte går ind i glasset og derved kommer til skade.
Vi hører tit fra vores kunder at de tidligere har oplevet at folk løber hovedet mod deres ikke markerede glasvægge med spildt kaffe eller en blodig næse til følge.

Folie kan benyttes til markering af glas. Dette er en diskret løsning som laves efter jeres ønsker i forhold til størrelse og udformning.Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Certificeret montering af
dekorationsfolie

Ved at vælge en certificeret montør til montering af folie sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at folien sidder, og bliver siddende som den skal. Denne løsning vil give din virksomhed præcis det professionelle og æstetiske udseende som i ønsker, i mange år.


ANDRE TYPER FOLIE LØSNINGER

Det kan både være printet folie til afdækning af butiksvinduer, både som permanente løsninger eller til en kampagne. Derudover leveres forskellige løsninger til afmærkning af døre og skilte med folie monteret. Kontakt os for at høre om de mange muligheder.