Vi har udført opgaver for:

15 ÅRS ERFARING MED FILM & FOLIE TIL PRIVATE

Hos SUNSHIELD har vi mere end 15 års erfaring med solfilm, sikkerhedsfilm og folie. I den tid har vi hjulpet danskere med at opnå et bedre indeklima, mere privatliv og større beskyttelse imod indbrud ved hjælp af vores forskellige løsninger.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets solfilm og folie til både private villaer og lejligheder.
Vi tilbyder alt fra stort set glasklare solfilm til mørke spejlfilm. Solfilmen er et godt alternativ hvis du vil have solafskærmning, som ikke ses.
Det kan f.eks. være, hvis du ikke vil ændre på bygningens arkitektoniske stil eller udseende. Solfilmen kan ligeledes anvendes på steder, hvor anden solafskærmning kan være svær at montere.

En af vores mest populære solfilm er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af Uv-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af møbler, gulve og kunst.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG
MONTERING

Vi giver dig professionel rådgivning om anvendelse af og fordele ved montering af solfilm, sikkerhedsfilm og folie.
Som certificeret montør af 3M vinduesfilm garanterer vi dig rådgivning, installation og produkter i absolut topklasse.
Vi løser primært opgaver i København, Region Hovedstaden, og på hele Sjælland, men vi kører også med glæde ud i resten af landet.

Kontakt os for yderligere rådgivning og hør mere om dine muligheder.


Se nærmere på vores referencer her:

  • 3M Prestige 70 ext monteret på facade hos Nordea
  • Silver solfilm monteret på glasfacade hos VW Gladsaxe
  • Natural 260 XC solfilm monteret hos 7-eleven på Nørreport station
  • Matteret folie striber monteret på glasvægge på kontorfællesskab
  • 3M Prestige Geranium

Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.