Vi har udført opgaver for:

15 ÅRS ERFARING MED FILM & FOLIE

Hos SUNSHIELD har vi mere end 15 års erfaring med solfilm, sikkerhedsfilm og folie. I den tid har vi hjulpet danske virksomheder med at opnå et bedre indeklima og arbejdsmiljø ved hjælp af vores forskellige løsninger.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets vinduesfilm og folie til kontorer, butikker, institutioner, det offentlige og ja - i alle slags bygninger.
Vi tilbyder alt fra stort set glasklare vinduesfilm til mørke spejlfilm. Solfilmen er et godt alternativ hvis du vil have solafskærmning, som ikke ses.
Det kan f.eks. være, hvis du ikke vil ændre på bygningens arkitektoniske stil eller udseende. Solfilmen kan ligeledes anvendes på steder, hvor anden solafskærmning kan være svær at montere.

En af vores mest populære solfilm er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af Uv-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af inventar, produkter og gulve.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG
MONTERING

Vi giver dig professionel rådgivning om anvendelse af og fordele ved montering af solfilm, sikkerhedsfilm og folie.
Som certificeret montør af 3M vinduesfilm garanterer vi dig rådgivning, installation og produkter i absolut topklasse.
Vi løser primært opgaver i København, Region Hovedstaden, og på hele Sjælland, men vi kører også med glæde ud i resten af landet.

Kontakt os for yderligere rådgivning og hør mere om dine muligheder.


Se nærmere på vores referencer her:

  • 3M Prestige 70 ext monteret på facade hos Nordea
  • Natural 260 XC solfilm monteret hos 7-eleven på Nørreport station