Vi har udført opgaver for:Skab visuel værdi

Sunshield leverer og monterer stort set alle typer skilte, både inde- og udendørs som kan skabe visuel værdi for din virksomhed. Vi har løsningen som giver dig optimal synlighed.

 

Vi kan levere følgende typer skilte:

 

LED Skilte

Pyloner

3D Skilte

Tekster og logo i folie

Rådgivning omkring skilte

Der findes utrolig mange løsninger indenfor skilte. Rådgivning er derfor vigtigt for at sikre at du får lige præcis den løsning som du ønsker. Vi kan rådgive dig omkring de forskellige typer skilte der findes, herunder fordele og ulemper ved disse i forhold til hvor skiltet skal placeres.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog omkring skiltning til din virksomhed.

Skiltning til kontorer og
mødelokaler.

Det er vigtigt at dine kunder og ansatte kan finde vej til de rigtige medarbejdere/lokaler. Vi har mange forskellige typer løsninger for skiltning til kontorer og mødelokaler.
Til venstre ses et alu skilt lakeret matsort efter kundens ønske, her kan kunden selv udskifte A5 indsatsen alt efter behov. Disse skilte fåes i flere forskellige størrelser og da man selv kan skifte indsatsen, er der ingen udgifter hvis i ønsker at ændre teksten efterfølgende.

Kombiner folie & skilte

Der er mange muligheder for at kombinere folie og skilte som du kan se et eksempel på her til højre. Ved at bruge en i øjenfaldende farve folie som den orange i kombination med at teksten er 3D, får du et stærkt visuelt udtryk som dine kunder ligger mærke til.

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.