Vi har udført opgaver for:


UV FILM MOD FALMNING

Effekten af UV-stråler kan koste dyrt og farver blegner på såvel møbler som stoffer og kunstgenstande m.m. Vores film kan kan filtrere op til 99,9% af UV-lyset men er helt usynlig på ruden. Dette gør filmen meget anvendelig i hjemmet hvor filmen beskytter alt fra gulve til møbler, malerier, billeder og andet indbo.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

SIKKERHEDSFILM - BESKYTTER IMOD INDBRUD OG HÆRVÆRK

Sikkerhedsfilm bliver i stigende grad monteret da mange bygningers svageste punkt er vinduer og glas facader. Vores sikkerhedsfilm er testet og EN12600 certificeret, dette er din sikkerhed for et produkt af højeste kvalitet. Ved montering af sikkerheds film får du den mest optimale usynlige løsning som både sikrer mod inbrud og de følgeskader der opstår ved indbrud og hærværk, nemlig at forhindrer at glas splinter bliver spredt i hele lokalet.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en løsning, som passer til netop dit hjem. Hvis du ønsker et overslag på en større eller mindre opgave så send os gerne en mail med mål og antal på dine glas her.
Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Certificeret montering af
UV-Film

Ved at vælge en certificeret montør til montering af UV-film sikrer du dig en holdbar og effektiv løsning til reducering af falmning. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at den UV-filmen sidder, og bliver siddende som den skal.

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.