Vi har udført opgaver for:


Ofte stillede spørgsmål:

1Kan man få transparente solfilm der reducerer varmen?
Ja, det kan man godt. Den mest populære løsning er 3M Prestige 70 ext, som ved hjælp af nano teknologi reducerer solenergien med op til 61% samtidig med at du opnår et stort set uhindret ind/udsyn.
2Kan man få en solfilm hvor man kan kigge ud men ikke ind?
JA og NEJ. En solfilm reflektere lige meget indvendig og udvendig. Dette er mængden af lys der bestemmer hvor den reflektere mest. Om dagen (lyst ude og lidt mørkere inde) så har det den ønskede effekt. Men om aftenen hvor det bliver mørkt ude og man har lys tændt inde, vil det have den modsatte effekt, og man vil kunne spejle sig selv i glasset og frit kunne kigge ind.
3Hvad koster det at få monteret solfilm?
Der er flere faktorer som har indflydelse på prisen så for at kunne give dig den bedste rådgivning samt den korrekte pris på en løsning vil vi bede jer kontakte os - det er gratis og helt uforpligtende selfølgelig.
4Kan man godt monterer indvendig på lavenergi ruder?
Ja, vi har et produkt som er specielt udviklet til montage på lavenergi ruder, dog anbefaler vi altid om muligt en udvendig montage - her er udvalget af solfilm også langt større.
5Kan solfilm monteres på plastik?
Ja, men det kræver at solfilmen er specielt udviklet til montering på polycarbonat. Kontakt os for nærmere info.
6Kan solfilm reducere falmning?
Ja, solfilm kan godt nedsætte falmningsprocessen. Alle vores solfilm reducerer UV strålerne med 99% men desto mere den specifikke film reducerer lys og varme - desto mere reducerer den falmningsprocessen.
7Er solfilm godt mod varme?
Ja, i den grad ! Vores mest effektive solfilm reducerer solenergien med hele 90% og så er solfilm en vedligeholdelsesfri solafskærmningsløsning.
8Er udendørs eller indendørs solfilm bedst?
En udvendigt monteret solfilm er altid at foretrække. Grunden til dette er at vi derved stopper varmen allerede inden den trænger igennem glasset - du opnår derved den største reduktion i solenergi ved en udvendig løsning.
9Hvilke type vinduer kan man montere solfilm på?
Man kan stort set montere solfilm på alle type vinduer, både ovenlysvinduer, rytterlys, facadevinduer samt velux vinduer. Vi har endda solfilm som kan monteres på plastik / polycarbonat vinduer.
10Kræver solfilm vedligeholdelse?
Solfilm er en vedligeholdelsesfri løsning, du har derfor ikke udgifter til løbende vedligehold eller reparation i produktets levetid. Det eneste det kræver er almindelig og regelmæssig vinduespudsning.
11Kan man vaske vinduer som normalt med solfilm monteret?
Ja, solfilmen er udviklet til at kunne tåle almindelig vinduespudsning.
12Kan solfilm reducere blænding i skærme?
Ja, ved at vælge en mørk solfilm kan vi reducere de generende og blændende stråler som giver genskin i computerskærme.
13Hvilken type solfilm skal jeg vælge?
Det kan være svært at vælge hvilken form for solfilm, du skal vælge til netop din virksomhed, vinduer og bygninger. Vi sidder klar til at give dig den nødvendige rådgivning omkring solfilm så kontakte os - det er gratis og helt uforpligtende selfølgelig.


Solfilm løser disse udfordringer:

Forbedrer indeklima og medarbejder effektivitet
Reducerer energiudgifter, bl.a. på aircondition/køling
Reducerer effektivt varmeindfaldet
Reducerer de kraftige blændende stråler fra solen
Reducerer falmning af produkter/inventar

Flere fordele ved solfilm:

Garanti på op til 15 år, indvendig monteret, og 10 år udvendig monteret
Lang holdbarhed
Fuldstændig vedligeholdelsesfri
Sikrer dig mod indkig udefra
Sikrer fortsat uhindret udsyn og udsigt gennem vinduerne
Ændrer ikke bygningens æstetiske udtryk

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 13 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Denne solafskærmningsløsning vil give din virksomhed den effektive varmereduktion samt andre fordele, i mange år.

Hurtig levering & montering af
solfilm

Vi har mange typer solfilm på lager og kan derved ofte præstere en utrolig hurtig levering og montering af vores produkter. Ikke lagerførte solfilm kan vi normalvis have hjemme indenfor 1-2 dage.
Kontakt os gerne for rådgivning omkring de mange forskellige typer solfilm som vi kan montere.