Vi har udført opgaver for:


Montering af solfilm

Hoved formålet med solfilm er at nedsætte den varme som trænger igennem vinduerne. Hvis lokalet på en arbejdsplads bliver for varm nedsættes produktiviteten hos de ansatte væsentligt. Montering af solfilm er både en billigere løsning samt bedre for miljøet, sammenlignet med at køle lokalerne ned.

Solfilm til vinduer

Med en af vores solfilm til vinduer monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Solfilm afviser solenergi, og forhindrer et ulideligt varmt lokale. Samtidig undgår du blænding i eksempelvis computerskærme som kan give medarbejdere hovedpine.

Når temperaturen på arbejdspladsen stiger, falder de ansattes præstation. Vi kan afvise helt op til 90% af solenergien – dét er noget som kan mærkes !

Solfilm, priser og rådgivning

Der findes mange forskellige typer solfilm og mange forhold som har indvirkning på prisen, skal der bruges lift eller er vinduerne tilgængelige fra jorden f.eks. Ved større opgaver kommer vi derfor gerne ud og rådgiver omkring vores solafskærmning produkter og finder et som passer til netop din virksomhed.


Bemærk at der ikke er nogen driftsomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Har du spørgsmål omkring vores produkter og solfilm priser, så er du velkommen til at kontakte os på 7174 1909 - helt uforpligtende selfølgelig.

Solfilm pris ?

Der findes mange forskellige typer solfilm og mange forhold som har indvirkning på prisen, skal der bruges lift eller er vinduerne tilgængelige fra jorden f.eks.

Kontakt os for en gratis solfilm pris inklusiv montage - helt uforpligtende selfølgelig.


ONE WAY FOLIE

One way folie er en speciel type folie, som er transparent fra den ene side, men ikke den anden. Dette gør den ideel til kontorer eller store butiksfacader. One way folie fås i mange forskellige farver, og vi har også mulighed for at printe direkte på den, hvilket giver en masse muligheder for spændende løsninger.
Hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder med one way folie - Kontakt os på 71741909


3M Prestige

3M Prestige 70 EXT er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Certificeret montering af
folie

Vi har over 14 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af folie og solfilm af vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af folie og solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at produktet sidder, og bliver siddende som det skal.


3M Prestige

3M Prestige 70 EXT er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Hurtig levering & montering

Vi har mange typer folie og solfilm på lager, derved kan vi ofte præstere en utrolig hurtig levering og montering af vores produkter. Ikke lagerførte produkter kan vi normalvis have hjemme indenfor 1-2 dage.
Kontakt os gerne for rådgivning omkring de mange forskellige typer solfilm og folie som vi kan montere.

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.
</