Vi har udført opgaver for:


SANDBLÆST FOLIE

Dekoration af glasvægge og vinduespartier med sandblæst folie kan skabe flotte nye æstetiske indretningsløsninger og samtidig sikre en højere grad af arbejdsro for de ansatte, når indsynet til kontorer eller mødelokaler reduceres.

Vi benytter primært produkter fra 3M, Solar Screen og Arlon. Disse produkter er alle af høj kvalitet og leverer resultater som vi kan stå inde for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

MONTERING AF SANDBLÆST FOLIE

Vi tilbyder professionel montering af sandblæst folie på vinduer og glaspartier. Med over 15 års erfaring i professionel montering af sandblæst folie er du sikret en både flot og funktionel løsning. Med vores erfaring kan vi nemlig rådgive dig i forhold til den bedste løsning og vi leverer derfor udelukkende markedets bedste kvalitetsløsninger.

Ved større opgaver kommer vi gerne ud og rådgiver omkring vores produkter, og vi fremsender gerne uforpligtende tilbud på en løsning, som passer til netop din virksomhed.LOVGIVNING: MARKERING AF GLAS

Vi benytter os i større grad af glas til vores arbejdspladser og derfor er der i Bygningsreglementet beskrevet hvordan glasvægge og døre skal markeres for at at der ikke opstår risiko for personskader på grund af kollision med glasset.
Bygningsreglementet kræver at glaspartier og glasdøre afmærkes eller afskærmes. Afmærkningen bør placeres og udformes således, at den er iøjefaldende og tydelig for alle, herunder personer med synshandicap.

Læs mere om alle detaljerne vedrørende markering af glas i Bygningsreglementet her

UNDGÅ ULYKKER

Ved at montere sandblæst folie på glas, både glasvægge og glasdøre undgår man i højere grad ulykker hvor gæster eller ansatte går ind i glasset og derved kommer til skade.
Vi hører tit fra vores kunder at de tidligere har oplevet at folk løber hovedet mod deres ikke markerede glasvægge med spildt kaffe eller en blodig næse til følge.

Sandblæst folie kan benyttes til markering af glas. Dette er en diskret løsning som laves efter jeres ønsker i forhold til størrelse og udformning.Udpluk af vores tilfredse kunder

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Certificeret montering af
sandblæst folie

Ved at vælge en certificeret montør til montering af sandblæst folie sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at den sandblæste folie sidder, og bliver siddende som den skal. Denne løsning vil give din virksomhed præcis det professionelle og æstetiske udseende som i ønsker, i mange år.


Andre folie løsninger

Det kan både være printet folie til afdækning af butiksvinduer, både som permanente løsninger eller til en kampagne. Derudover leveres forskellige løsninger til afmærkning af døre og skilte med folie monteret. Kontakt os for at høre om de mange muligheder.