Vi har udført opgaver for:


Montering af solfilter

Hoved formålet med solfilter er at nedsætte den varme som trænger igennem vinduerne. Hvis lokalet på en arbejdsplads bliver for varm nedsættes produktiviteten hos de ansatte væsentligt. Montering af solfilter er både en billigere løsning samt bedre for miljøet, sammenlignet med at køle lokalerne ned.

Solfilter til vinduer

Med en af vores solfilter til vinduer monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Solfilter afviser solenergi, og forhindrer et ulideligt varmt lokale. Samtidig undgår du blænding i eksempelvis computerskærme som kan give medarbejdere hovedpine.

Når temperaturen på arbejdspladsen stiger, falder de ansattes præstation. Vi kan afvise helt op til 90% af solenergien – dét er noget som kan mærkes !

Solfilter, priser og rådgivning

Der findes mange forskellige typer solfilter og mange forhold som har indvirkning på prisen, skal der bruges lift eller er vinduerne tilgængelige fra jorden f.eks. Ved større opgaver kommer vi derfor gerne ud og rådgiver omkring vores solafskærmning produkter og finder et som passer til netop din virksomhed.


Bemærk at der ikke er nogen driftsomkostninger eller vedligeholdelse på solfilter.


Har du spørgsmål omkring vores produkter og solfilter priser, så er du velkommen til at kontakte os på 7174 1909 - helt uforpligtende selfølgelig.

Solfilter pris ?

Der findes mange forskellige typer solfilter og mange forhold som har indvirkning på prisen, skal der bruges lift eller er vinduerne tilgængelige fra jorden f.eks.

Kontakt os for en gratis solfilter pris inklusiv montage - helt uforpligtende selfølgelig.Solfilter løser disse udfordringer:

Forbedrer indeklima og medarbejder effektivitet
Reducerer energiudgifter, bl.a. på aircondition/køling
Reducerer effektivt varmeindfaldet
Reducerer de kraftige blændende stråler fra solen
Reducerer falmning af produkter/inventar

Flere fordele ved solfilter:

Garanti på op til 15 år, indvendig monteret, og 10 år udvendig monteret
Lang holdbarhed
Fuldstændig vedligeholdelsesfri
Sikrer dig mod indkig udefra
Sikrer fortsat uhindret udsyn og udsigt gennem vinduerne
Ændrer ikke bygningens æstetiske udtryk

Her er nogle af vores tidligere løsninger med solfilter:

  • 3M Prestige 70 ext monteret på facade hos Nordea
  • Natural udvendig solfilm monteret imod blænding hos VW i Ringsted
  • Silver250XC udvendig solfilm monteret hos cphbusiness
  • Silver250XC udvendig solfilm monteret på glas facade hos Handelsbanken

Certificeret montering af
solfolie

Vi har over 13 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilter med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilter sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.
Vi kan derfor garantere, at vores solfilter sidder, og bliver siddende som den skal. Denne solafskærmningsløsning vil give din virksomhed den effektive varmereduktion samt andre fordele, i mange år.


3M Prestige

3M Prestige 70 EXT er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Hurtig levering & montering af
solfilter

Vi har mange typer solfilter på lager og kan derved ofte præstere en utrolig hurtig levering og montering af vores produkter. Ikke lagerførte typer solfilter kan vi normalvis have hjemme indenfor 1-2 dage.
Kontakt os gerne for rådgivning omkring de mange forskellige typer solfilter som vi kan montere.

Se et udsnit fra vores Instagram