Vi har udført opgaver for:


INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde.

Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. Solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

UNDGÅ PÅBUD

Arbejdstilsynet har de seneste år givet mange påbud pga. for høj varme på arbejdspladsen. Der er kommet et større fokus på netop dette. Specielt steder som skoler, plejehjem og arbejdspladser hvor man ikke har mulighed for at flytte sig alt efter solens stråler, eksempelvis på sit kontor.

Du kan læse mere på Arbejdstilsynets hjemmeside ved at klikke her, omkring hvilke temperaturer der må være i arbejdsrum på faste arbejdssteder, og om hvordan din virksomhed kan leve op til disse krav.


Temperatur i arbejdsrum på faste arbejdssteder

Generelt bør temperaturen under normale klima- og arbejdsforhold holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C.

Kan denne temperatur ikke holdes, selv ved normale udetemperaturer, bør det undersøges, hvad årsagen hertil kan være.

Det kan fx skyldes belysning, varmeafgivende maskiner eller solindfald.
Der skal i disse tilfælde træffes passende foranstaltninger, så temperaturen nedbringes.


BEDRE INDEKLIMA MED SOLFILM

Vi elsker glas og store vinduer, der kan lukke dagslyset ind. Men i mange bygninger giver solen problemer med for høj varme. Dette gælder både skoler, restauranter, institutioner og kontorer, hvor høje temperaturer skræmmer kunderne væk eller gør det svært at koncentrere sig om arbejdet eller undervisningen.
Hos fødevareforretninger såsom bagere og smørrebrødsforretninger kan sydvendte vinduer ligeledes give problemer, når kagerne og maden ikke længere ser indbydende ud efter noget tid i det varme vindue.

Solfilm til vinduer kan være med til at nedsætte temperaturen væsentligt og dermed forbedre indeklimaet og det fysiske arbejdsmiljø i kontorer, butikker og institutioner. Vores solfilm kan reducere varmen gennem vinduet med op til 90%. Det er virkelig noget, der kan mærkes.

   

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.


3M Prestige 70 ext

3M Prestige 70 ext er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.