Vi har udført opgaver for:


SOLFILM ER EN EFFEKTIV LØSNING

Med solfilm til vinduer monteret, får du en effektiv sol-afskærmning og du vil straks opleve, at temperaturen falder indenfor og dette giver et behageligere indeklima uden nævneværdigt tab af dagslys.
Solfilmen fungerer ved at afvise solens varme stråler og derved reduceres temperaturen væsentligt, faktisk afviser de mest effektive typer solfilm helt op til 90% af solenergien.
Endnu en fordel er at solfilmen reducerer de blændende stråler fra solen, du har derved nemmere ved at se, hvad der sker på din skærm.
SUNSHIELD sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets vinduesfilm og vinduesfolie til alle bygninger.

En af vores mest populære løsninger er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af Uv-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af inventar, produkter og gulve.

IND MED LYSET, UD MED VARMEN

Med solfilm til vinduer undgår du de gener som persienner og gardiner giver, nemlig at du ikke kan se ud af vinduet og lokalet bliver mørkere. Ulempen ved persienner og gardiner er endvidere, at de ikke køler, men i stedet ophober varmen sig på indersiden af dine vinduer og på den måde bidrager til at varme luften i hele lokalet ekstra op.
Endnu en fordel ved solfilm til vinduer er, at elregningen også bliver positivt påvirket, når du bruger solfilm. Du opnår et lavere el-forbrug til at køle servere og lokaler ned og på den måde får du både en lavere el-regning, et bedre indeklima og ikke mindst så har det en positiv effekt på klima- og miljø grundet det lavere el-forbrug.
Hvis en bygning ikke har køleanlæg, kan solfilm bidrage til indeklimaet og komforten i bygningen ved at reducere indetemperaturen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en effektiv løsning, som passer til netop din virksomhed.


Data på udvendig solfilm:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan solfilm forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Certificeret montering af
solfilm til vinduer

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm til vinduer med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt flere fordele, i mange år.


3M PRESTIGE 70 EXT

3M Prestige 70 ext er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige-serien kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Se et udsnit fra vores Instagram

Er du nysgerrig på at se mere af vores arbejde eller søger du inspiration, så tag et kig på vores Instagram her nedenfor.
Vi ligger løbende billeder op fra nogle af vores opgaver.

Husk at gå ind og følg os, og giv gerne et par likes med på vejen også.