Vi har udført opgaver for:

SOLFILM TIL BYGNINGER

Vi har i mere end 15 år, hjulpet danske virksomheder med at forbedre deres indeklima med solfilm til bygninger.
SUNSHIELD sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets vinduesfilm og vinduesfolie til alle bygninger.
Vi lagerfører alt fra stort set glasklare vinduesfilm til mørkere spejlfilm. Hvis du f.eks. ikke ønsker at ændre på bygningens arkitektoniske stil eller udseende, så er solfilm en oplagt løsning. Solfilmen kan ligeledes anvendes på steder, hvor anden solafskærmning kan være svær at montere.

En af vores mest populære produkter er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af Uv-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af inventar, produkter og gulve.

SOLFILM ER EFFEKTIV
SOLAFSKÆRMNING

Solfilm, eller vinduesfilm som det også kaldes, kan reducere den varme som kommer gennem vinduer med helt op til 90%. Solfilm er ikke en permanent løsning, den kan til hver en tid afmonteres hvis dette måtte ønskes, f.eks. hvis i fraflytter jeres bygning.
I modsætning til andre typer solafskærmning, vil man kunne nyde godt af solfilm 24/7, året rundt. Det er en passiv løsning som ikke beror på elektronik eller at den skal aktiveres manuelt, derfor virker det fra solen står op til solen går ned.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en effektiv løsning, som passer til netop jeres behov og din virksomhed.


Data på udvendig solfilm:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan solfilm forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri
 

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.


GLASKLAR SOLFILM

Solfilmen 3M Prestige 70 ext er lige så klar som det glas den monteres på, så både miljø og medarbejdere kan skånes, uden at det påvirker arkitekturen. Prestige solfilmen kan reducere varmen betydeligt og skabe et behageligt indeklima såvel som være med til at reducere driften af køleanlæg og dermed reducere energiomkostningerne mærkbart. Læs mere her

Se et udsnit fra vores Instagram