Vi har udført opgaver for:

SOLFILM TIL KONTOR

Ved at få monteret solfilm på dit kontor, opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. En varm sommer er noget, som mange ønsker. Undtagen når det drejer sig om indeklimaet på kontoret. Menneskers velbefindende og deres evne til at præstere optimalt påvirkes i høj grad af indeklimaet. Solfilm afviser solens stråler og derved reducerer du både den varme som kommer igennem vinduerne og blændinger i computerskærme.
Ved at vælge den rigtige solafskærmning kan du altså forbedre produktiviteten og den generelle trivsel hos dine ansatte. Hvis i har køl eller aircondition på jeres arbejdsplads så kan der være store besparelser at opnå ved at få solfilm monteret.
Sunshield markedsfører, sælger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets vinduesfilm og vinduesfolie til alle bygninger.
Vi tilbyder alt fra stort set glasklare vinduesfilm til mørkere typer spejlfilm.

En af vores mest populære solfilm er solfilmen 3M Prestige 70 Exterior. Filmen er så godt som usynlig på glasset, reflekterer meget lidt og er en meget lys film, som stort set ikke ændrer udseendet på bygningen. Alligevel er den effektiv til at stoppe varmen og stopper ligeledes 99% af UV-strålingen, som er med til at bidrage til falmningen af inventar, produkter og gulve.

UNDGÅ BLÆNDING

Solens stråler går oftest i computerskærme eller TV skærme, dette kan være til stor gene.
At se på en computerskærm eller en TV skærm, som bliver ramt af solens stråler er hårdt for øjenene og medfører ofte hovedpine. Derudover kan solens stråler også generelt blænde dig direkte igennem vinduerne, hvilket kan være til stor irritation. Ved at få monteret solfilm på vinduerne kan man reducere blænding med op til 90%.


Data på udvendig solfilm:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med solfilm. solfilm er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med solfilm undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan solfilm forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring

Arla

Vi er utroligt glade for den service som Sunshield yder os. Montering af sikkerhedsfilmen i vores produktions afdeling er med til at gøre at vi kan leve op til de krav som stilles til en fødevare virksomhed.

Michael Finderup Nielsen
Arla, Rødkærsbro Mejeri
 

Certificeret montering af
solfilm

Vi har over 15 års erfaring i branchen og vi tilbyder udelukkende montering af solfilm med vores certificerede montører. Ved at vælge en certificeret montør til montering af solfilm sikrer du dig en holdbar, funktionel og eksklusiv løsning til mattering af vinduer. Derudover tilbyder SUNSHIELD op til 15 års garanti på vores løsninger.

Vi kan derfor garantere, at solfilmen sidder, og bliver siddende som den skal. Vores løsninger vil give din virksomhed en effektiv varmereduktion samt andre fordele, i mange år.