Vi har udført opgaver for:


SPEJLFOLIE TIL VINDUER

Spejlfolie eller solfilm med spejleffekt er de bedste og mest effektive, til at afvise varme og lys. Grunden til dette ligger i den spejlende overflade som reflekterer solens lys og varmestråler effektivt, du opnår faktisk en varme reduktion på helt op til 90%.
De kraftigste spejlfolie typer er også de bedste til at hindre generende indkig og nysgerrige blikke, da det er svært at kigge ind igennem disse folier. Du skal dog huske på, at når det er mørkt ude, og man har lys tændt inde, så vil man altid kunne kigge ind, dette er gældende uanset hvilken type solfilm eller folie man vælger.

Med en af vores spejlfolier monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Du undgår også blænding i eksempelvis computerskærme som kan give medarbejdere hovedpine.

VEDLIGEHOLDELSESFRI LØSNING

Hvis i har køl eller et aircondition anlæg så vil man have udgifter til løbende drift og service af anlægget. Det viser sig ofte at disse løbende udgifter er langt dyrere end forventet.
Ved spejlfolie kommer der ingen af disse løbende omkostninger. Alle vores solfilm og folier er vedligeholdelses frie og det sikrer derfor at man opnår de største besparelser på sigt.


Data på udvendig spejlfolie:INDEKLIMA & ARBEJDSMILJØ

Med spejlfolie monteret opnår du et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Et godt indeklima er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Det er bevist at menneskers effiktivitet falder ved indendørs arbejdstemperaturer over 25 °C. Derfor råder Arbejdstilsynet til at temperaturen holdes på 20-22 °C ved stillesiddende arbejde og må ikke overstige 25 °C. Det er i mange tilfælde svært at overholde. Skyldes varmen lysindfald, kan det reduceres med spejlfolie. Dette er ofte den nemmeste og billigste løsning, og med spejlfolie undgår du at lukke helt af for lyset og udkig.

Læs mere om hvordan spejlfolie forbedrer indeklimaet her

EN GRØN LØSNING

Det koster 4 gange så meget at køle et rum, som det gør at varme det op. Med solfilm monteret kan man reducere solvarmen med op til 90%. Det gør solfilm til et fantastisk valg til varmereducering.

Man holder derved sine lokaler kølige uden kontinuerligt brug af energi - dét er godt for miljøet, og pengepungen.

Derudover så er der ingen løbende driftomkostninger eller vedligeholdelse på solfilm.UNDGÅ NYSGERRIGE BLIKKE

Spejlfolie er den mest effektive løsning til at hindre indsyn men samtidig have uforstyrret udsyn gennem glasset. Du skal dog være opmærksom på at denne effekt virker på baggrund af lysforskellen og derfor skal der være mere lys udenfor end indenfor, typisk i dagstimerne.


Udpluk af vores tilfredse kunder

Brüel & Kjær

Vi har altid været 100% tilfredse med opgavernes udførsel og service fra SunShield.
Udskiftning af den gamle slidte solfilm i produktions området har sænket temperaturen i lokalerne betydeligt og ikke mindst fjernet den generende strålevarme fra vinduerne.

René Nielsen
Brüel & Kjær

Styrelsen for IT og Læring

Vi har benyttet Sunshield til at løse opgaver for os af flere gange igennem de seneste år og har altid fået kompetent rådgivning og selfølgelig nogle rigtig gode løsninger på de udfordringer vi har haft – både med solafskærmning og folie på glasvægge.

Karin Steinmann
Styrelsen for IT og Læring